Tjänster

VÅRA TJÄNSTER


Vi arbetar med en mängd företagstjänster och skräddarsyr lösningar för ditt företag. Våra kunder behöver inte vända sig till andra företag utan kan känna sig trygga med att vi förser dom med de tjänster de behöver.


Bokföring, företagsstruktur och starta eget är vårat främsta fokus.

REDOVISNING

Från traditionell löpande bokföring till bokslut och årsredovisning. 

Vi utför allt inom redovisning och bokföring. Från traditionell löpande bokföring till bokslut och årsredovisning. Vi har en bred kunskap inom området och du som kund kan känna dig trygg. Vi arbetar på ett modernt arbetssätt där samarbeten går att anpassas efter just ditt företag.


Hos oss kan du välja hur du vill ha din redovisning, kanske vill du sköta en del och vi en annan. Med våra smarta lösningar blir det enklare än någonsin. 

STARTA EGET

Vi hjälper dig direkt från starten av ditt företag. 

Vi hjälper dig direkt från starten av ditt företag. Vid vårat möte bestämmer vi tillsammans vad som passar just dig och vilken idé du har. Enskild firma, handelsbolag eller aktiebolag? Vi tittar på just din situation och tar fram det bästa förslaget. 


När vi har utvärderat vilken bolagsform som bäst passar dig så ordnar vi alla handlingar och registreringar. När du blir kund hos oss så hjälper vi dig kostnadsfritt med företagsregistreringen.


MODERNA SYSTEM

Smarta, effektiva, digitala och anpassade lösningar.

Genom smarta system, effektiva lösningar och webbaserade program gör vi det enklare att agera företagare. Vi anpassar digitala lösningar från ditt behov och önskemål. Moderna program gör det enkelt att samarbeta där du kan välja att sköta en del av företagets ekonomi och administration och vi en annan.


Fakturering, dokumentinlämning och kommunikation via mobil, app och webb är bara en del av dom många anpassningarbara funktioner som finns. 

MIGRATIONSÄRENDEN

När du behöver anställa från utlandet

Vikta Partner AB är certifierade hos migrationsverket vilket innebär att vi kan ta hand om hela ansökningsprocessen om du vill anställa personal från länder utanför EU, dessutom går det väldigt snabbt.


Med vår cerifiering kan vi få beslut inom 14 dagar, mot normala 6-12 månader. Vi tar hand om hela processen med ansökan och ordnar alla dokument och handlingar. Kontakta oss redan idag! 


AFFÄRSLÖSNINGAR

Flexibla och anpassade lösningar för ditt företag. 

Vi hjälper dig att ta fram helhetslösningar utifrån dina behov. Vi jobbar med de flesta system inom e-handel, restaurang, tidsystem, betalninglösningar och affärssystem. Superkompetenta rapporter och beslutsunderlag, hantera leverantörs och kundfakturor, betalningar och moms. Allt anpassas efter ditt företag och vad du behöver.  


Vårat mål är att skapa effektiva affärslösningar som bidrar till ett bättre, starkare och effektivare företagande. 

E-post


info@viktapartner.se


Telefon

-

0920-26 86 10


Adress


Smedjegatan 5, 97233 Luleå